O nama

eGornjigrad.com je stranica namijenjena stanovnicima Mjesnog odbora Gornji grad, koji se teritorijalno proteže između Dežmanove, Ilice i Radićeve ulice te sve do Dubravkinog puta, Jurjevske i Cmroka.

Portal je osmišljen kao središnje mjesto informiranja te zajedničkog djelovanja žitelja za bolji i ljepši život u srcu Zagreba. Svoje prijedloge, vijesti, fotografije i upite možete slati na: egornjigrad@gmail.com .

Glavna urednica

Irena Jelić (1977.), povjesničarka umjetnosti koja ne radi u struci, osim kada volontira. Najčešće ju možete vidjeti s kacigom na glavi kako mjeri i fotografira odbačene cigle. Građevina joj je i prisilan hobi budući da živi na Gornjem gradu. Najsretnija je kada kontaktom iz svoje legendarne ‘male crne knjižice s brojevima majstora’ pomogne susjedima.

Suradnici

Vjeran Kus (1987.), nadahnuće za mlade koji žele ostati živjeti u centru Zagreba. Zna sve o obnovi i EU fondovima, ali i o  jedinstvenim mogućnostima rekreacije na području našeg Mjesnog odbora.  Ljubitelj je sporta, zdravog života i prirode.

Andrija Lulić, dobri duh Gornjeg grada i dugogodišnji borac protiv komunalnih nepravdi. Popularni ‘Lula’ kao član i bivši predsjednik Mjesnog odbora Gornji grad uvijek je na prvoj crti bojišnice za naš kvart. Rođen na Gornjem gradu 1958.

Hrvatko Šimunić (1974.), zaslužan za živi poduzetnički duh na području Mjesnog odbora Gornji grad.   Zaljubljenik u Zagreb i agramersku kuhinju.  Najbolji dokaz da se pravi Purger ne postaje samo rođenjem. Hrvatski dragovoljac i pripadnik hrvatske vojske od 21.6.1991. Kao pripadnik 1. Gardijske brigade i jedan od zapovjednika diverzantskog odreda glavnog stožera odlikovan s nekoliko oredena Republike Hrvatske. Maloljetni branitelj RH.

Uvjeti korištenja

Portal eGornjigrad.com sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja prenesenih iz drugih izvora. Autori objavljenih tekstova, kao i fotografija, ako drugačije nije navedeno, su naši suradnici volonteri. eGornjigrad.com je nositelj autorskih prava na svim vlastitim sadržajima (tekstualni, vizualni i audio materijali, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Korisnik koji smatra da je eGornjigrad.com povrijedio njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti redakciji portala na adresu egornjigrad@gmail.com. Nakon razmatranja prijave, ukoliko je došlo do povrede, sporni sadržaj bit će uklonjen u najkraćem mogućem roku.

Preuzete informacije i vanjske linkove eGornjigrad.com objavljuje u dobroj namjeri i ne može biti odgovoran za njihove sadržaje.

Video i audio snimke, fotografije, ali i sve ostale materijale koje nam pošaljete mogu, ali i ne moraju biti objavljeni na portalu eGornjigrad.com, kao i na našim društvenim mrežama.

Slanjem fotografija, video sadržaja ili drugih materijala, dajete izričito dopuštenje za objavu i korištenje poslanih sadržaja, sukladno procijeni portala eGornjigrad.com, te pristajete da vaše djelo bude objavljeno anonimno ili potpisano.  Navedeno djelo ustupate našem portalu besplatno te za njegovu objavu nećete primiti nikakvu naknadu/honorar. Pošiljatelj ujedno mora jamčiti pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću da je vlasnik autorskih prava na sav sadržaj koji je poslao, odnosno navesti izvor poslanog djela ukoliko je sadržaj tuđi ili prenesen.

eGornjigrad.com u svakom trenutku može promijeniti uvjete korištenja.

Pravila komentiranja

Korisnicima portala eGornjigrad.com strogo je zabranjeno:

-prijetiti drugim korisnicima, suradnicima portala, kao i subjektima članka – što može rezultirati i kaznenim progonom.

-vrijeđati bilo koje osobe ili skupine

-koristiti govor muržnje

-promovirati nasilje

-prikupljati i objavljivati osobne podatke

-objavljivati neistinite informacije, netematski sadržaj ili spam

-kršiti autorska prava

-upotrebljavati psovke

-koristiti pismo osim latinice.

Svaki korisnik odgovoran je sam za sadržaj koji objavljuje.

 

Back to top button